In stoc

Pachet Hidratare - 10x12 sticle 0,5L (la alegere mix apa minerala plata si carbogazoasa)

190,16 lei
-
+
Descriere

Apa minerala naturala 0.5 L La Fantana este solutia mobila de hidratare La Fantana - o apa recomandata pentru consum zilnic, ambalata elegant si comod. Apa minerala La Fantana este extrasa din Mitrovo Polje (Serbia), o regiune muntoasa de pini si stejari, incadrata de masivi de pana la 2000 metri, departe de aglomerari urbane si industriale. Apa are un gust neutru placut, cu continut echilibrat de minerale, care satisface setea.

Pachetul contine 10 baxuri a cate 12 sticle PET de 0,5 L fiecare - mix de apa minerala naturala plata si carbogazoasa, in functie de cum doreste clientul sa configureze pachetul. Livrarea comenzii se va face prin reteaua logistica de transport La Fantana.

Momentul livrarii poate depasi 48 de ore de la plasarea comenzii, depinzand de adresa de livrare. Data livrarii va fi confirmata in prealabil prin telefon de operatorii La Fantana, la scurt timp dupa plasarea comenzii online. Pachetul contine atat baxuri de apa plata, cat si de apa carbogazoasa - in proportia pe care o doriti dumneavoastra. Va rugam sa comunicati operatorilor nostri, in momentul confirmarii comenzii, numarul de baxuri din fiecare.

Pentru alte informatii, va rugam contactati call-center-ul la numarul de telefon 021.2007.200. Pretul afisat al pachetului este pentru 10 baxuri de cate 12 sticle cu transport gratuit prin logistica La Fantana.