10%
Stoc epuizat

Pachet Hidratare și Protecție – 1 bax x12 sticle 0,5L (la alegere apa) + 2 cutii x 50 de măști

Pachetul conține:

  • 1 bax x 12 sticle PET a câte 0,5L (la alegere apă carbogazoasă sau plată)

+

  • 2 cutii x 50 de măști igienice de unică folosință
236,00 lei 212,00 lei
Stoc epuizat
Descriere

Pachetul conține 1 bax a câte 12 sticle PET de 0,5L și 2 cutii de măști igienice de unică folosință.

Apa

Apa minerală naturală 0.5 L La Fântâna este soluția mobila de hidratare La Fântâna - o apă recomandată pentru consum zilnic, ambalată elegant și comod. Apa minerală La Fântâna este extrasă din Mitrovo Polje (Serbia), o regiune muntoasă de pini și stejari, încadrată de masivi de până la 2000 metri, departe de aglomerări urbane și industriale. Apa are un gust neutru plăcut, cu conținut echilibrat de minerale, care satisface setea.

Pachetul conține 1 bax a câte 12 sticle PET de 0,5 L - mix de apă minerală naturală plată și carbogazoasă, în funcție de cum dorește clientul să configureze pachetul. Livrarea comenzii se va face prin rețeaua logistică de transport La Fântâna.

Masca

Este o semi-mască igiencă (non-medicală) compusă din trei straturi, incluzând un strat de material topit PP (melt-blown).

Descriere mască*

  • Are o bandă flexibilă ajustabilă pentru fixare pe nas care îi permite utilizatorului să o modeleze pe conturul punții nasului și să o potrivească cu ușurință ca să acopere gura și nasul
  • Compoziție:  3 straturi din material nețesut PP (polipropilenă)/material topit PP/material nețesut PP (conform indicației de pe etichetă)
  • Gradul de filtrare: BFE (bacterial filtration efficiency) ≥ 95; PFE (particle filtration efficiency) ≥ 80
  • Standardul de inspectare T/CTCA 7-2019 – este standardul solicitat de producător celor de la GTTC (Guangzhon Guangjian textile Garment and Accessories Testing and Research Institute Co., Ltd.) care au testat maștile igienice de unică folosință
  • Bucăți/set: 50
  • Culoare masca: Alb/Albastru sau Alb/verde – în funcție de lot
  • Dimensiune: 175 mm x 95 mm ± 5 mm, mărime universală; Model DPM-1

*Precizăm că ambalajul poate să difere, respectiv cutia în care sunt livrate să aibă culoare albă sau albastră, ori altă culoare, însă produsul este același.

Momentul livrării poate depăși 72 de ore de la plasarea comenzii, depinzând de adresa de livrare. Data livrării va fi confirmată în prealabil prin telefon de operatorii La Fântâna, la scurt timp după plasarea comenzii online. Pachetul poate conține atât apă plată, cât și  apă carbogazoasă. Vă rugăm să comunicați operatorilor noștri, în momentul confirmării comenzii, care este alegerea dumneavoastră.

Pentru alte informații, vă rugăm contactați call-center-ul la numărul de telefon 021.2007.200.