8%
Stoc epuizat

Pachet cafea boabe Light 1kg + 2 cutii x 50 de măști

Pachetul conține:

  • 1 kg cafea boabe KAFUNE LIGHT (2 pungi a câte 500g)

+

  • 2 cutii x 50 de măști igienice de unică folosință

Prajire:

Corpolenta/Consistenta:

Intensitate:

Cofeina:

Dulceata:

Aroma:

Aciditate:

320,00 lei 296,00 lei
Stoc epuizat
Descriere

Pachetul conține 1 kg cafea boabe KAFUNE LIGHT (2 pungi a câte 500g) fiecare și 2 cutii de măști igienice de unica folosință.

Cafeaua

Expresie sofisticată a delicateții, KAFUNE LIGHT este blendul creat special pentru iubitorii de cafea care vor să se bucure oricând de senzațiile unei cafele premium.

KAFUNE LIGHT are cu 50% mai puțină cofeină decât un blend standard și este prietenoasă cu stomacul tău. Conținutul scăzut de cofeină este obținut prin procesul inovator de decerare – eliminarea stratului superficial de ”ceară” al bobului verde de cafea. Rezultatul este o cafea delicată și ușor digerabilă, ce păstrează gustul și
aroma specifice selecțiilor KAFUNE!

Masca

Este o semi-mască igiencă (non-medicală) compusă din trei straturi, incluzând un strat de material topit PP (melt-blown).

Descriere mască*

  • Are o bandă flexibilă ajustabilă pentru fixare pe nas care îi permite utilizatorului să o modeleze pe conturul punții nasului și să o potrivească cu ușurință ca să acopere gura și nasul
  • Compoziție:  3 straturi din material nețesut PP (polipropilenă)/material topit PP/material nețesut PP (conform indicației de pe etichetă)
  • Gradul de filtrare: BFE (bacterial filtration efficiency) ≥ 95; PFE (particle filtration efficiency) ≥ 80
  • Standardul de inspectare T/CTCA 7-2019 – este standardul solicitat de producător celor de la GTTC (Guangzhon Guangjian textile Garment and Accessories Testing and Research Institute Co., Ltd.) care au testat maștile igienice de unică folosință
  • Bucăți/set: 50
  • Culoare masca: Alb/Albastru sau Alb/verde – în funcție de lot
  • Dimensiune: 175 mm x 95 mm ± 5 mm, mărime universală; Model DPM-1

*Precizăm că ambalajul poate să difere, respectiv cutia în care sunt livrate să aibă culoare albă sau albastră, ori altă culoare, însă produsul este același.

Momentul livrării poate depăși 72 de ore de la plasarea comenzii, depinzând de adresa de livrare. Data livrării va fi confirmată în prealabil prin telefon de operatorii La Fântâna, la scurt timp după plasarea comenzii online.