4%
In stoc

Pachet Bag-in-box 16x10L apa de izvor + suport gratuit* + 1 cutie x 50 de măști

Pachetul conține:

  • 16 cutii bag in box La Fântâna, a câte 10 litri fiecare, și un suport metalic gratuit*

+

  • 1 cutie x 50 de măsti igienice de unică folosință
327,00 lei 315,00 lei
-
+
Descriere

Cutia La Fântâna îți oferă direct la tine acasă apă proaspătă de la izvorul nostru din Tălmaciu, de lângă Sibiu. Sistemul bag in box este unul dintre cele mai sigure sisteme de ambalare pentru lichide. Apa este îmbuteliată într-o cutie cu sistem special, care protejează de razele soarelui și nu permite contactul cu aerul chiar și după desigilare, pe tot parcursul utilizării conținutului fiind astfel ferit de microorganisme.

Cutia de 10 litri este prevăzută cu robinet propriu și poate fi amplasată pe blatul de lucru sau într-un mini watercooler. Apa poate fi însoțită la cerere de buletinul de analiza al lotului de proveniență.

Pachetul conține 16 cutii bag in box La Fantana, a câte 10 litri fiecare, un suport metalic gratuit* și o cutie a câte 50 de măști igienice de unică folosință. 

Este o semi-mască igiencă (non-medicală) compusă din trei straturi, incluzând un strat de material topit PP (melt-blown).

Descriere mască**

  • Are o bandă flexibilă ajustabilă pentru fixare pe nas care îi permite utilizatorului să o modeleze pe conturul punții nasului și să o potrivească cu ușurință ca să acopere gura și nasul
  • Compoziție:  3 straturi din material nețesut PP (polipropilenă)/material topit PP/material nețesut PP (conform indicației de pe etichetă)
  • Gradul de filtrare: BFE (bacterial filtration efficiency) ≥ 95; PFE (particle filtration efficiency) ≥ 80
  • Standardul de inspectare T/CTCA 7-2019 – este standardul solicitat de producător celor de la GTTC (Guangzhon Guangjian textile Garment and Accessories Testing and Research Institute Co., Ltd.) care au testat maștile igienice de unică folosință
  • Bucăți/set: 50
  • Culoare masca: Alb/Albastru sau Alb/verde – în funcție de lot
  • Dimensiune: 175 mm x 95 mm ± 5 mm, mărime universală; Model DPM-1

*Îți trimitem un suport gratuit la prima comandă de cutii, ca să le poți folosi cu ușurință și în lipsa unui dozator! Ofertă valabilă în limita stocului disponibil.

**Precizăm că ambalajul poate să difere, respectiv cutia în care sunt livrate să aibă culoare albă sau albastră, ori altă culoare, însă produsul este același.

Momentul livrării poate depăși 72 de ore de la plasarea comenzii, depinzând de adresa de livrare. Data livrării va fi confirmată în prealabil prin telefon de operatorii La Fântâna, la scurt timp după plasarea comenzii online.