9%
In stoc

Pachet cafea boabe Filtro 1kg + 2 cutii x 50 de măști

Pachetul conține:

  • 1 kg cafea boabe KAFUNE FILTRO (2 pungi a câte 500g)

+

  • 2 cutii x 50 de măști igienice de unică folosință

Corpolenta/Consistenta:

Intensitate:

Cofeina:

Dulceata:

Aroma:

Aciditate:

Retrogust:

255,00 lei 231,00 lei
-
+
Descriere

Pachetul conține 1 kg cafea boabe KAFUNE FILTRO (2 pungi a câte 500g) fiecare și 2 cutii de măști igienice de unica folosință.

Cafeaua

Cafeaua boabe KAFUNE Filtro este o cafea fără compromisuri, cu gust puternic, bine prăjită și cu cofeină din plin. Recomandată pentru prepararea unei cafele puternice la filtru, KAFUNE Filtro are o culoare brun închis, cu spumă groasă și consistentă, iar aroma sa plăcută amintește de pâine prăjită. Gustul este echilibrat și ușor dulce și oferă senzații pronunțate de caramel și ciocolată topită. O cafea realmente corpolentă, retrogustul este persistent și ușor picant, cu note de ciocolată.

Masca

Este o semi-mască igiencă (non-medicală) compusă din trei straturi, incluzând un strat de material topit PP (melt-blown).

Descriere mască*

  • Are o bandă flexibilă ajustabilă pentru fixare pe nas care îi permite utilizatorului să o modeleze pe conturul punții nasului și să o potrivească cu ușurință ca să acopere gura și nasul
  • Compoziție:  3 straturi din material nețesut PP (polipropilenă)/material topit PP/material nețesut PP (conform indicației de pe etichetă)
  • Gradul de filtrare: BFE (bacterial filtration efficiency) ≥ 95; PFE (particle filtration efficiency) ≥ 80
  • Standardul de inspectare T/CTCA 7-2019 – este standardul solicitat de producător celor de la GTTC (Guangzhon Guangjian textile Garment and Accessories Testing and Research Institute Co., Ltd.) care au testat maștile igienice de unică folosință
  • Bucăți/set: 50
  • Culoare masca: Alb/Albastru sau Alb/verde – în funcție de lot
  • Dimensiune: 175 mm x 95 mm ± 5 mm, mărime universală; Model DPM-1

*Precizăm că ambalajul poate să difere, respectiv cutia în care sunt livrate să aibă culoare albă sau albastră, ori altă culoare, însă produsul este același.

Momentul livrării poate depăși 72 de ore de la plasarea comenzii, depinzând de adresa de livrare. Data livrării va fi confirmată în prealabil prin telefon de operatorii La Fântâna, la scurt timp după plasarea comenzii online.